tepat pada jangka 8.8.19

Alhamdulillah syukur brsalin jgk.. Berat 3.7kg.. Kul2:18pm tdi..

51 Balas

Tahniah sis. Selamat berpantang 😍😍 Kalau mau try set berpantang shaklee boleh roger2 http://www.wasap.my/60163231013/shaklee ...harga special utk geng momy2 😘

Congrat selamat berpantang.. berat juga bby sis yer.. bersalin normal ker ?

Tahniah mommy...bestnyerr dah dpt jumpa baby bambam..😍😍😍

Wow. Besar nya. Hhehhee apa2 pun tahniah dan selamat berpantang

Alhamdulillah. Selamat bpantang sis, jaga diri n baby baik2 ye

alhamdulilah.tahniah.doakan sy juga ye insyAllah 9.4.2020

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang sis😊

Tahniah sis. Semangat baby.. Jaga diri & baby baik2

Alhamdulillah...Tahniah puan. Selamat berpantang.

Alhamdulillah, tahniah dan selamat berpantang sis