alhamdulillah dah selamat

alhamdulillah sya dah slamat bersalin smlm jam 11.06 mlm..baby gurl berat 2.71kg..syukur sgalanya d permudahkan dgn izin Allah...baby n sya pun xda mslah lain hope mommies2 pun d permudahkam.sgalanya..aminnn #newbabyborn38w5d

23 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah sis,, doa kn sy juga.. Moga² kelahiran kedua ni dpt puteri.. Kluar baby boy pn sy x kesah, yg pnting baby sihat.. Slamat bpantang..

Thniah n slmt b'pntang sis.. Amiin utk diri sy y bakal b'salin nnti.. N moga d permudahkn juga urusan b'salin momies y len.. 😘

Alhamdulillah...selamat berpantang ye ibu... 🥰

Alhamdulillah. Tahniah sis. Slmt brpantang. 😊

Alhamdulillah tahniah Selamat berpantang sis

wahhhh tahniahhh sis😍 slmat berpantanggg

Congratulations dan selamat berpantang 😊

Alhamdulillah tahniah sis

alhamdulilah.. tahniah sis..

Alhamdulillah, congrats !