Alhamdulillah

Alhamdulillah sy dh selamat melahirkan ank kedua. Dh dpt sepasang. Syukur alhamdulillah. Berjam-jam bertarung dgn contraction. Berbeza betul bersalin ank sulong & kedua ye?sakit pun beza2. #38week5day

Alhamdulillah
98 Balas

Huhu ingat balik rasa contraction rase berpeluh nak hadap lagi. Allah hu rabbi. Semoga kesakitan yg dialami ibu2 masa bersalin & berpantang mendapat nikmat pahala yg berganda2 dari Allah. Aaaamiinn. Tahniah sis. 🤗