Selamat Bersalin

Alhamdulillah, selamat melahirkan anak sulung, baby boy secara elective caeser pada 8:34am, 26/12/2022. Last scan baby 3.1kg, tapi yang keluar 3.96kg😂 apa pun alhamdulillah syukur atas rezeki Allah Swt 🤍#firstbaby

9 Balas

Alhamdulillah tahniah ye. jauh jgk beza lari scan tu. sy pulak terasa seram. sbb last scan 38w bby 3.1kg. skrg dah 39w 1d tak tau laa brp sbb belum brsalin lg😆 ghisauuu sbb takut bby besar sgt. kita ni dah kecik jee tggi 147cm😅 btw sis czer sbb apa ya? sbb bby besar ke?

1y ago

Pakar memang plan czer sebab ada masalah tulang belakang. Susah nak push. Tapi itulah hikmah jugak, kalau nak teran 3.96kg tuu fuh risau haahhahah