Im pregnant... !!!

Alhamdulillah... Hadiah birthday suami 29/10 esok... 😍🤲🏻 Sebelum ni sye ad tanye kat sini pasal upt scam ke x... Sye dah test clearblue... Clear betul die punya result... Jadi soalan sye, bile waktu sesuai pegi klinik ? sye ad sejarah keguguran... Ttc 2years... #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

Im pregnant... !!!
26 Balas

ya Allah....bestnya sis...🥲sy Tumpang gembira ye... semoga Allah permudahkan segala urusan sis Dan kandungan... tahniah..😊☺️

11mo ago

sye ttc 2 tahun jgk lepas keguguran sis... pastu sye disahkn ad PCOS bulan 6 tahun lepas... alhamdulillah tahun ni Allah nk bg.... sye doakn semua yg ttc positif tahun ni... aamiinn...

Congrats sis🎉sy hari tu cek upt ada samar2 tapi lepas cek guna clearblue ni tak pregnant pun😢doakan sy ada rezeki juga lepas ni

11mo ago

insya Allah ad rezeki nanti....

Tahniahhh saya pon test 19/9 haritu guna CB positive , 18/9 bday sya 😍🤭 rezeki bedayyy walaupun bru 7bulan kahwin

Congrats sis! Alhamdulillah. Welcome to parenthood. Nnti beli folic acid Dekat pharmacy ya. Any brand pun ok

11mo ago

okey baik... tq sis... any brand pn okey kan ?

Tahniah sis..Jaga diri n kandungan baik2 ya..Jgn lupa makan folic acid okay..Take care.

11mo ago

baik sis.... tq 😍

Alhamdulillah tahniah sis 💕. moga baik2 saja untuk sis dan kandungan 🥰

11mo ago

aamiinn... terima kasih sis 💝

Sblom 12 minggu dah kne prgi, sy hari tu misi suruh p time 8minggu

11mo ago

sye dh pegi klinik semalam... dh nampak kantung, alhamdulillah duduk dlm rahim... tp masih kecik... 2 minggu lg doc sruh dtg scan balik... cume die bg ubat kuatkn rahim dgn acid folic

Congratulations sis! kita yang baca pun jadi seronokk

11mo ago

alhamdulillah sis... berkat kesabaran hadap mulut org kate kite mcm2....

alhamdulillah.. congratz sis! jge dri baik2 ye

11mo ago

alhamdulillah... tq sis... insya Allah... 😍

Alhamdulillah tahniah

11mo ago

terima kasih sis