Alhamdulillah syukur

Alhamdulillah saya disahkan hamil 5week, saya nak tanya ada apa2 suplement yg bagus tak untuk consume? Doakan kandungan saya sihat & berkembang ye sehingga selamat dilahirkan didunia 😊 Untuk para ttc semua, saya doakan semoga dalam masa terdekat ni awak semua diberi kesempatan menjadi seorang ibu tak lama lagi 😊 #First_Baby #firstimebeingmother

1 Balas

tahniah. for early pregnancy, blh consume folic acid 5mg until buka buku pink, then misi akn tgk result darah dan akan bekalkan ubat/supplement yg bersesuaian

1y ago

thanks ☺.. ohh okay tq ye