37 week 6 day

Alhamdulillah saya dah selamat lahirkan baby secara emergency czer pada semalam 21/5/24. Edd 5/6/24. Edd bulan june ramai dah bersalin ke? #firstmom #ingintahu

15 Balas

12.6 xde tande lagi .. hahahah harap2 bby keluar cepat2.. dh xsabar ni

1mo ago

amin. selalu pujuk baby sisss. moga baby bagi kerjasamaaaa

Saya 10/6 due date takde lgi tanda2 tapi perut ke bawah dah turun

1mo ago

sama! Braxton Hicks ja 😂 keras perut tp x kerap sgt. pastu kat ari² eh tmpt tu kdg² duk sakit 😅 ada haritu sakitnya sampai mak mertua pula risau dgn kakak² ipar siap suruh stay dulu dgn dorg, siap² bw beg² hospital dorg igt nak bersalin dah 😅 mlm² susah nak tidur, lagi² entah brp kali duk ulang alik keluar masuk tandas ja 😅 pdhl sengaja x minum air byk mana mlm² sbb risau duk ulang alik kencing tp eh sama ja 😂

Saya edd 7/6. Belum ada tanda juga ni, hehe tahniah sis!

1mo ago

Dda ready semuanya. Hihi semoga journey berpantang semua baik baik aja ye sis 😊

sy edd 2/6 bby xnk keluar lgi 😭

1mo ago

sama sis😿

tahniah