26 week 1 day

alhamdulillah pregnent 26 week 1 day tp bby still x mok tunjok girl ke boy...

69 Balas

Alhamdulilah saya buat detail scan masa 23 week, baby betul2 bagi kerjasama, bila nk tgk muka dia tunjuk muka dia bulat2, nmpk dagu dia runcing, pipi bulat, lepastu tgh mengunyah jelir2 lidah hihihi. Lepastu part nk tgk jantina dia terus buka luas2 terus nmpk bebird 😆👶🏻 Mmg saya dgn suami nak anak sulong lelaki, Alhamdulilah happy sgt. Tips nak bagi baby gerak sebelum scan masatu saya mkn apa yg dia suka, baby suka epal hijau jadi saya mkn sejam sebelum scan (tu yg tgh mengunyah masa scan tu 😂), lepastu saya bnyk bercakap dgn dia usap2 perut. Bila masa jumpa dokter, dia jadi aktif❤️

26week 1day...tapi belum scan lagi x pasti girl or boy...siapa sini sama dengan saya🤭duedate saya 13/12 ibu² skalian bila duedate🤭

6mo ago

sy due date asal 22/1/24 tp mungkin bsalin awal sama ada 6@7/1/24

sy pun dh 26 weeks.. minggu lepas p scan jantina dia tunjuk boy.. memandangkan sy buat detail scan skli 3D4D nak tgk skali muka.. sampai sudah xmo tunjuk muka dia.. hari ni repeat scan pun sama xnak tunjuk muka.. kena p lagi lusa nak scan lg skali😅😅

Saya dia tunjuk gender dah Alhamdulillah..tpi ambil masa juga sampai doktor suruh makan aiskrim dulu 😂 dia ni pemalu sangat..dia kepit kaki pastu tutup bawah tu guna tapak tangan sampai nampak jari2 dia..geram je ikut perangai siapa entah 😂

2y ago

nampak pistol dye. tahniah puan.

😆 spnjg hamil xpnh scan cm kwn²...ikut naluri sorg ibu je...2015 hati ibu kuat mengatakn bby ni mesti bby girl...tp diam je...bila lahir dokter bg tgok... alhamdulillah bby girl yg lahir... walau pun dh ada kak² tp yg nm nya bby mesti kita excited kan ? x sbr²...

nak tanya ibu² pernafasan ok ke x...sebab saya punya lain mcm jek.. pernafasan saya pendek...jantung saya laju...ada ke ibu² sama mcm saya punya masalah

2y ago

lagi² waktu malam tak boleh tidor..sesak nafas ..duduk pun tak selesa..

Sy 2 kali scan dah kat kk , 1st scan doc kata girl next scan lg boy plak. Adoii sy x puas hati n doc pon tak puas hati next months cek up nk repeat scan lg.. sy nk girl.. sbb 1st bby dah boy.. heheh klau dpt boy lg pon tkpe la.. je bodyguard momy..

sya dah scan msa 17week hri tu,alhamdulillah babby boy,teruja msa scan smpai lupa nak panggil husband msuk tgok msa d scan.nnti nak buat blik scan msa 20week🤗😘

3y ago

buat detail scan 2d jer msa 17w tu Rm70,tgok boy...pastu repeat scan lgi sekali msa 20w d specialist bru buat 4d Rm180

sy dh msok 26 week 4 day belum scan untk gender lagi,hari tu first time scan dia xnk tunjuk baby pusing2, insyaallah second scan ni dia tunjuk bapakny dh excited nk tgk gender🤭😉 semoga dipermudahkan semuany untk semua, aamiin

16/6 nie baru nak scan kt kk..tak tahu lah babY nak tunjuk ke tak..boy @ girl tak kisah..yg penting baby sihat,maklum lah ibunye ada GDM,😁