Alhamdulillah

Alhamdulillah Positif, Kandungan baru 4 minggu, ibu2 ada tak tips untuk jaga kandungan ? saya first mom dan saya risau kalau apa apa jadi dgn kandungan sbb sejenis ganas dan kasar. #firstmom

Alhamdulillah
2 Balas

awk kena ubah slow2. klu jenis buat kerja2 berat, limitkan especially angkat barang. klu sblm ni selalu jln laju2, slowkan pgerakan tp jgn la slow sgt..mcm brisk walk pun boleh.

alhamdulillah tahniah awk,mkn acid folic,jaga pmakanan jaga diri jgn buat keja berat2.