Welcome baby

Alhamdulillah lahirnya cahaya mata pada Khamis 3/9/2020 Khamis Jam 1.48 petang secara normal. Syukur kandungan dan ibu semua sihat dan tiada apa2 berlaku 37 weeks , 3 day #theasianparentph , 🥰 #bantusharing #theasianparentph

Welcome baby
26 Balas

Tahniah Selamat berpantang , nak tanya sis lahir hosp kerajaan ke sbb husb boleh masuk Saya ada juga tny kwn saya dia ckp time pkp husb tak boleh msuk Due saya bulan 11 ni taktau nnti husb boleh teman kan tak

4y ago

tak boleh masuk ke labour room , cuma boleh masuk selepas isteri bersali dan anak selesai diuruskan , baru boleh diazankan tapi sekejap je masuk dalam wad kurang 10 minit

syukur alhamdulilah.semoga ibu ngn ank sentiasa sihat..semoga baby jd ank yg soleh dan soleha

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang 👏🏻👏🏻👏🏻🎉🎊🎉🎊

Salam. Sy nak tanya la. Time musim pkpp ni suami boleh teman isteri dalam LR x?

4y ago

Ala yeke... Mcm mana nk bsalin sorg2 😭 tunggu tahun depan la cmtu.. Tq info

alhamdulillah tahniah. selamat berpantang 🥰

Alhamdulillah.. tahniah, selamat berpantang..

alhamdulillah.. tahniah.. comel sgt baby..

Ya ALLAH comel nye bby.. bpe kilo tu.??

Alhamdulillah, congratulation sis 🥰

Alhamdulillah tahniah ya. Baby comel.