Tips utk kepala baby pusing bwh?

Alhamdulillah, kandungan dh msk 30weeks+..semlm pegi check dkt klinik desa..nurse ckp kepala baby still dkt ats. walaupun nurse ckp ada masa lg utk baby pusing, tp sya tetap risau..ada tips lain utk kepala baby pusing bwh selain sujud lama2 #firstbaby #ramadhan2022

2 Balas

Time solat. Lama sikit sujud tu sambil minta “ Ya Allah yang maha membolak balikkan. Kau balikkan lah kepada kedudukannyang sepatutnya “

2y ago

Baik..terima kasih 🥰