39Week 1 Day ( 12/12 )

Alhamdulillah kandungan dah nak sampai penghujung 🤭 tapi c baby comel ni masih nak kat dalam 🥰 .. Hai mommy yg same due date , Jgn stress² tau enjoy ur pregnantcy ❤️ banyakkan brdoa dan banyakkan rest Utk cukup kan tenang tau . saya doakan kita yg sedang menunggu hari dipermudahkan bersalin dan dilancarkan bersalin Aamin 🤲🏻 Laa ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minadz dzolimin #BabyNo3

17 Balas

sama lah due kite.. skrg asyik mntk husband pjuk bby kuar je hahaha excited punye psl nk jmpa bby.. dh tu memalam aktif kemain kt dlm ni, sonok sgt le tu duk dlm nii.. papepun moga Allah permudahkan smuanye, aamiin yra..

2y ago

kan wak 🤭 .. Aamin 🤲🏻 semoga dipermudahkan Aamin

sma dd 12.12..pagi td checkup nurse n doc tnya ada tanda nk besalin.tp sekarang cuma ada BH jer. app nnti 12.12 scan skali LG.. sma ada admit kat wad ataupun dberi lagi tarikh tempoh untuk bersalin. #secondbaby

2y ago

btul darl 🥰

Sy 37w (27/12) dan masih menunggu baby bagi hint nak keluar. Last week check-up baby dah 3.3kg. Minggu depan kalau baby tak nak keluar lg, mummy kena ready utk induce. Nervous 😖

2y ago

Baby Sy besar dan Sy ada gdm. Sy dah selamat bersalin semalam 37w 4d berat baby 37.5kg. Kalau baby lambat lg nak keluar, ada kemungkinan cecah 4kg.

Saya serah diri masa 38 weeks 6 days. Malam tu jugak contraction tak sempat induce, lahirlah anak on 39 weeks 1 day. Semoga urusan puan dipermudahkan 💕

2y ago

Alhamdulillah terima kasih

samelah saya sis. saya 38weeks.. dh x larat sangat2 . baby sedpp kt dlm perut 🤭 moga dipermudhkn urusan kite smua yg bakal bersalin .aamiinn3

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis.. sy pun dh masuk 39week ni.. baby sedapp agknye duk dlm perut🤭

saya dd 12/12 jugak hehehe tp sy dh alhamdulillah selamat bersalin 2/12, semoga dipermudahkan urusan ibu2 semua, ♥️

2y ago

terima kasihh, ❤️

Sy dh 39week 2 day. nervous tggu baby xde tanda nk klua. hari2 pujuk suruh klua on time smpi meleleh air mata. #firstbaby.

2y ago

blom lg. harini last day jmpe doctor. smlm ad false contraction tp 2 kali je. harap surat sblm ni yg doctor bg tu betul delay smpi 24hb. xnk induce 🥺

saya due date 14.12 tapi esok kena Check perut lagi sebab x ada tanda lagi takut depa nak induce ja🙃

2y ago

sya last cek perut 12/12 ni , if baby x ada bg tanda juga mau tak mau kena serah diri juga lepas 10hari hihi

saya pon dew 12.12 sakit men2 tu ade law x bersalin jugak 12.12 serah diri lh jwpnye... ank no 3

2y ago

sama la mcm kita sis , sya pn klau xda tanda 12/12 ni paksa serah diri .. takpa , kita positif je baby nak enjoy lu

saya dh 38w+ 16/12 pun nerves risau pun ada..semoga dipermudahkan segala urusan kita nanti

2y ago

Aamin . Hihi , positif slalu sis inshaAllah ❤️ baby bagi peluang kat kita tu . enjoy lu 🤝🏻