39Week 1 Day ( 12/12 )

Alhamdulillah kandungan dah nak sampai penghujung 🤭 tapi c baby comel ni masih nak kat dalam 🥰 .. Hai mommy yg same due date , Jgn stress² tau enjoy ur pregnantcy ❤️ banyakkan brdoa dan banyakkan rest Utk cukup kan tenang tau . saya doakan kita yg sedang menunggu hari dipermudahkan bersalin dan dilancarkan bersalin Aamin 🤲🏻 Laa ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minadz dzolimin #BabyNo3

17 Balas

Semoga dipermudahkan urusan kita. Due 12/12.. Tapi nak bawak perut tu, Allahuuuu😅

2y ago

kan sis . inshaAllah Aamin . kita enjoy dgn baby bumps dlu

Amiin semoga saya dan ibu yg menunggu hari dipermudahkan urusan bersalin 😘

2y ago

Aamin . semoga dipermudahkan Aamin

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sihat sentiasa ♥️

2y ago

Aamin 🤲🏻 makasih awak 🤝🏻

Dah nak dekat due patut nye banyakkn gerakan tuk memudahkan baby lahir

2y ago

iya awak tp baby still selesa kat dlm .. Takpa sya enjoy dulu dgn bby bumps ❤️

saya dah 40minggu hari nie, belum bersalin lagi,ermm😣

2y ago

semoga dipermudahkan urusan awak Aamin .. positif slalu sis inshaAllah , enjoy lu ❤️

saya due 18/12 hehehe. neves dah ni

2y ago

same due kita 18/12..x sabr sngt dah rasenye.perut asyik mengeras ingtkn dye nk kuar dah rupenye dye maen2 je😅

samalah dgn due date sy 12/12..

2y ago

hi awak . semoga dipermudahkan Aamin 🤲🏻 .. enjoy lu dgn baby bumps