Buka buku pink

Alhamdulillah harini settle buka buku pink. Srs i cakap ingatkan smpai separuh hari tunggu rupanya 2jam pun dah siap. So baby 2024 is coming 🤭 Semoga Allah permudahkan setiap langkah perjalanan 🌸 #firstbaby

4 Balas

sape yg ckp tu smpai separuh hari 😂

11mo ago

akk pernah buka buku kat kk ampang ye dr kul 7.30 sampai kul 12 br setle cek gihi n jmp.dr,buka buku di kk nilai,sekejap,dr jam kul 8 sampai jam 9.30 sahaja,sbb jmp dr n cek gigi pada hari lain...