Ingin tahu ☺️☺️

Alhamdulillah hari nie kandungan sya 16 minggu..syukur pada mu ya Allah.. Ampa punya kandungan dh brapa minggu ya..share lawh cikit ☺️☺️#firstbaby #ingintahu #1stimemom

Ingin tahu ☺️☺️
22 Balas

15w5d ☺️minggu dpn jumpa pakar sbb ada fibroid. Doakan saya ya dipermudahkan urusan. Harap2 boleh beranak normal.

3y ago

semoga dipermudahkan..

Alhamdulillah saya genap 12 minggu smoga di permudahkan Smpai bersalin aamiin3

Alhamdulillah… 🤲🏻 (33 weeks / 1 Day) & due date : 26.10.2021 ☺️

38minggu tpi baby masih sronok dduk dalam perut mami tkmau keluar lgi 🤭

Semoga dipermudahkan segala urusan awak. 😊

esok nk msuk 31minggu😀

Alhmdulillah 24w❤

21weeks 5 hari😍

10 w 1 d ☺️

16w 2d 🤭🎀