Selamat melahirkan baby on 38w3d

Alhamdulillah due date sy 19/6, tapi baby dah keluar 8/6 haritu. Petanda leaking air ketuban pergi hospital cek jalan da buka 1cm plus sy gbs + masa 37w terus dokter tahan ward . 6/6 petang around maghrib macam tu sy masuk ward, 8/6 baby selamat dilahirkan . Sekarang baby dekat ward scn untuk on antibiotik. Mommy doakan baby sy cepat sihat ye . Rindu anak dah, sy pun doakan semoga ibu ii dipermudahkan segala urusan untuk bersalin nanti💕 #firstmom #firstbaby

8 Balas

tahniah sist . selamat berpantang. doakan sy jg ya dprmudahkan urusan bsalin . skrg dah 38w5d 🥰

11mo ago

aamiin, semoga dipermudahkan segala urusan sis💕