Complete miscarriage.

Alhamdulillah Allah bg ank syurga utkku.🤍 Since kena sumbat mulut itik coz ada spotting then seluk darah keluar like priod something. Tanpa rasa sakit . Trus keluar ketulan sndiri tk prlu cuci . Taktahu nk pantang berapa lama . Hehe . Kndungan 6w++ . Momma yg berpengalaman brapa lama ye pantang gugur Early pregnancy ? #ingintahu

1 Balas

Saya pernah gugur 8w takde pantang apa pun 😅 makan healthy foods je, banyakkan buah sayur. Pastu takde buat aktiviti lasak seminggu lebih. Takde la org kata bentan ke apa sbb masih awal lagi kan. Skrg dah pregnant balik dah pun

2y ago

Setahun. Time miscarriage tu baru tahu ada pcos, so saya buat treatment dulu 9 bulan, pastu tetibe positive covid pulak, then baru try balik Alhamdulillah lekat