DI BILANG PERUT KECIL

aku sedih . kerna kalau org selalu bilang perut saya kecil padahal sudah 6 bulan. hati saya tersinggung. hmmmmm sy pernah scan kat klinik swasta , katanya air kutuban banyak sgt dan baby ok ja .cuma sy ada anemia je .hb low .tu ja mslh .stakat ni baby ok walaupun perut sllu d bilang kecil . kadang orang sindir lagi hmmmmm ni anak first saya.#firstbaby #advicepls

5 Balas

Kenapa entah ada manusia yg suka menyindir klu org pregnant perut kecil/tak nampak baby bump. Jealous ke diorang sbb penat usung perut besar-besar sampai kaki bengkak serupa gajah, nk bangun dari kerusi pun mengah apa semua 🤔 yang penting anak dlm kandungan membesar elok, tkde masalah kesihatan lain. Perut besar macam mengandung kembar 5 pun bukannya menjanjikan anak sihat walafiat dlm perut tu.

Sis, jgn dgar cakap org sngt okay. Sbenarnya perut kecik la lagi bagus sbb takde kulit perut tu merengang sngt, daripada perut terlalu besar nanti bila dah melahirkan anak susah nak kempiskan lemak apa smua. Janji anak dalam perut sihat tu je

salah kah org mngndung perut kecil🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

xpela siss , asalkan baby dlm perut tu sihat jee

cilikan aje mulut dia tu