annoying bile org busy body

aku jek ke yg rasa annoyed bile org pegang anak kite belek kuku lah belek telinga lah apa lah. weh kuku die tu cpt pnjng,cpt hitam,kdg dh bersih lps mndi ntah die kuis mana2 hitam blik.pjng pun kdg susah nak trim,die nak main trimmer TU,masa tido nak trim, die terbangun. jdnye ikut luck jek trim kuku ank ni,smpai badan ni pun dh terbiasa dgn tajamnya kuku die cubit cakar.bkn x inisiatif nk potong langsung. telinga pun,tiap Kali lps mndi bersihkan,mmng hri2 kuor tail telinga. ade sehari TU x smpat bersihkan sbb nk cpt2 lps mndi, orgduk belek tellinga igt kite x bersikan. ko duk belek anak aku mcm aku x reti jaga anak. kalau x reti jaga lama dh anak aku tu berkurap berkudis lah busuk x mndi.

1 Balas

sabar la sis, org ni mmg mcm tuh, saja nak cari salah kita, ada je yg tak kena kt mata diorg . padahal diorg pun bukan perfect pun. so awak ignore je okay, diorg ckp apa, iya kan saja, bila mjawab kang kata kurang ajar even sebenarnya geram.