pengalaman bersalin induce 5 kali , 2x ubat , 2x belon dan 1x induce drip tapi heartbeat baby drop

Akhir sekali kena czer jugak 🥲 takda rezeki nak normal walau dh berkampung kat hospital 4 hari 🥲 sakit hanya Allah ja yg tahu .. so total kat hospital second class 6 hari sekali lps czer . ada yg ada pengalaman cmni tak

1 Balas

sy induce 3 kali. 1x belon, 2x drip (adjust dosage) 1st drip jln takde progress, masih 5cm even dh 6 jam, kepala bby masih tinggi. dh adjust dos, sy tiba2 muntah xtau kenapa. kelang kabut semua kt LR. penyudahnya head o&g dtg evaluate, terus decide czer.