Pati delima gulsan

Akak sy ckp gulsan ni bagus utk sengugut atau tgh period tu bagi lancar..dua bulan lepas sy gugur ,bulan ni start period mcm biasa dan sy mula cuba amalkan gulsan ni dr period ke 3.sampai hari ke 6 ni byk akhir2 ni keluar ketulan darah hitam.takde la penuh pad,bila buang air je keluar ketulan tu.kt pantyliner skit je.biasanya hari ke6 dah kering period.so normal bagus la kan kesan gulsan ni?#bantusharing

5 Balas

Lain orang lain penerimaan badan sis. Macam saya tak boleh makan gulsan ni. Jantung jadi laju. Dulu masa tengah viral pernah try. Pelik jantung laju walaupun tengah duduk aje. Stop makan gulsan, elok. Sambung makan semula, jantung jadi laju semula. So saya memang tak sesuai makan gulsan ni.

11mo ago

Tak sesuai la tu maksudnya kot. Saya memang terus stop dah tak berani nak makan lagi

Maaf tiada pengalaman. Tak pernah consume sebab gynae tak bagi.

tak pasti. lebih baik awak amalkan real food. mean buah delima betul.

11mo ago

kdg nak mudah,nak cepat g keje sumbat je dlm mlut🤣

amalkan real food sbnar lh..

not sure