Minum air gula sebab faktor umur 36thn

Air gula ni memang umur 36thn prgnnt 11w kne mnum awl ke? Mggu dpn dh kne mnum, haish, fmly xde hstry kncg mnis pn, nti kndgn bsr skit nk kne mnum lagi, dgn mbuk lagi skrg ni huhu

4 Balas

sis, saya juga kena minum minggu lepas, 13 minggu. jangan risau sis, kalau tak de gdm itu berita Yang baik. klu gula naik, Kami boleh buat diet awal supaya gdm Tu tak menjadi berat.

4mo ago

Mdh2han baik2 sj, 11w dh kne srh mnm air gula, sis 13 w bru mnm adesss, btabahlh