Upt samar samar

Agak2 nie positif ke yee .. Allahu xkot anak kedua bru setahun

Upt samar samar
19 Balas

nmpk samar2...kalau ade tu rezeki lah kot. akak ipar sye pun 3 org anak beza setahun ke dua tahun jek....financially unstable,mentally unstable..tp alhamdulillah tgok skrng makin bahagia dan stable rumah tangga dia...jgn down ye kalau positive ❤️

klu dh delay period, repeat semula esok pagi. sy mcm ni juga, repeat upt makin terang. so yeah..sangkut masa ank 11mth. now 25w with toddler

11mo ago

sama la. pkai iucd sbb sblm czer. pun unexpected.

saya mmg xde amik perancang ank yg first baru 11 month merancang sendiri...ingat nk tungg u 1thn lebih

dulu anak sulung sya baru nk 4 bulan sya dah pregnant anak ke 2 🤭 skrg mereka dah 7 dan 8 tahun.

nampak macam ada double line tu cuma masih samar2 lagi. uhm awak takde amik any pil perancang ke

11mo ago

ooo hm takpelah nak buat macam mana kan? rezeki Allah nak kasi juga hihi

Sy hari tu samar2 macam ni ada 4 kali cek samar2, last2 negative then datang period

11mo ago

Minta2 begini laa yee .. tak sedia nak tambah anak ketiga lagi ..

samar sgt line tu.. nant 3-4 hri repeat lg gne upt brand lain plak..

MCM mana awak..Time ni awak pregnant ke x. saya pulak yg eksited huhuh

sy dulu cm ni juga, samar2. lepas seminggu cek blk, naik 2 line terang.. +ve

11mo ago

Ouh yeke .. huhu kalini btul2 xkot kalo positive .. anak dua daa rapat

repeat lagi seminggu atau 10 hari... biasa +ve klu blur