38minggu 4hari contraction kuat

admit wad .. buat ctg contraction kuat .. tapi sakit xlama .. sekejap ja singgah lepas tu xsakit .. laluan masih lagi 3cm dari 24/8 .. keluar lendir darah saja .. ada tips tak utk cepatkan bukaan 🙏🏻#pleasehelp

4 Balas

tahun 2018 pengalaman Anak pertama . tanggal 25.8.18 pagi keluar lendir campur darah . .tanggal 28.8.18 baru keluar anak Pertama fuuuh sakit kontraksi tu adoi menahan dari tanggal 25 sampai 28 massyallah skrg mengandung anak no 3 lagi 🤭🤣 dah 36.minggu 3hari

sekarang sis dah bersalin ke ? saya pun lebih kurang sis keluar lendir plus darah hari sabtu then g hosp doc seluk takde bukaan kena balik . sekarang kerap keluar cecair jernih jee . sakit cramp dtg pun singgah² jee ni . kalau takde jugak 6/9 kena serah diri .

10mo ago

saya pun dah bersalin 31/8

samalh mcm sy.dh xtahu mcm mn lg nk bt dh

10mo ago

aaminn.trm ksh

mg dpmudahkan segalanya amiin

10mo ago

aamiinn 🤲🏻