3 bulan batuk

Adik nya 3bulan lebih batuk berjangkit dgn abg nya.sỹ perlu buat apa ye

3 Balas

letak minyak cengkih/telon dekat blkg badan, dada, tapak kaki, betis. lepas tuh bagi mandi lemon dgn epsom salts. tapi kalau kata nampak makin teruk, bawa la ke hosp.

saya ada baca layur daun sireh then letak vicks tu sapu kat dada belakang anak

10mo ago

saya pun kalau ank selsema sapu minyak dgn bwang putih bakar.. yg vicks x perna try lg

tepuk percussion... bnyk kan BF..