Batuk + Selesema

Salam semua, saya nk tanya anak sulung saya umur 2 tahun dah sebulan batuk dan selesema, tapi dia aktif.. Kadang terlebih aktif.. Ada apa2 petua tak untuk sembuh kan dia.. Dah pergi klinik, makan ubat batuk pon sudah.. Ubat batuk hurix pon dah bagi juga tapi masih macam tu.. Skrg ni berjangkit dgn adik dia pulak, baby baru 13 hari.. Tapi adiknya batuk jarang, selesema saja, berbunyi nafas adik nya.. Minta petua dari ibu² semua yg berpengalaman utk anak sy yang umur 2 tahun dan adiknya... #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

try bkar bwang putih.. lenyek² tuang mnyk bby jonhson ke.. zaitun ke.. lps tu lumur kat tapak kaki.. labu betis.. ubun2..

2y ago

Method ni Blh guna utk baby 13 hari jugak ke sis?