Air Sirap & Air Sejuk

Hi, ade x mommy2 mase pregnant suka minum air sejuk or suka air sirap? Sebab skrg sy suka minum air sejuk cuckko kat rmh. Kalau dekat ofis, sy minum air suam je . Lagi satu, skrg ni sy suka minum air sirap. Sy bancuh dgn air sejuk 😂 and manis pun mmg x manis lah.. light2 je sekadar rase2.. ade effect tak kat baby ? #firstmom #firstbaby #14weeks3days

4 Balas

Ok je minum air sejuk, masuk badan tetap temperature dia jd suhu badan. X effect baby pun