Susu R rayyan utk ibu hamil

Ade x mommy kat sini yg minum Susu ibu ngandung R rayyan. Susu tu sesuai x utk control berat? Berat naik byk ni.. Nurse & doktor sruh control mkn. Mommy2 leh share tips x camne nk diet time pregnant ni. Sis skrg 19w.

1 Balas

berat naik cuma perlu control makan. xyah mnum susu pelik2. lagi 1 susu ibu mengandung tinggi gula, bila tinggi gula salah satu punca berat naik mendadak jugak and high chances utk dpt gdm. makan sikit tapi kerap. lebihkan sayur and protein. nasi mkn suku.