Perot kecik

Ade tk y sama pengalaman mcm sy.. Stres btol org2 sekeliling pertikai perot kecik t anak kecik lah.. Sy dah 6 bulan tp perot tk nampak Sgt tapi bile cek Doc tkde ckp Ape semua Ok bby Ok tkde masaalah Doc pon ckp perot besar.. Tk paham lah.. MLS nk keluar rumah org pertikai perut .. Dulu pertikai kawen tk preg2.. Skrg preg mslh saiz perot pulak.. #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby

10 Balas

Sis , saya pun 6bulan . Kecik hehe . Doktor tak kata apa pun thats mean everything okey sihat . Sampaikan orang kata saya baru 2/3 bulan macamtu . Perut saya kembang pulak tu , lagi la nampak kecik hehe

2y ago

Iyer sama lh sy 6 bulan mcm tk 6 bulan.. hari tu org siap bisik2 tnye betol ke preg tk mcm preg.. tp kk gn swasta cek tkde prob semua ok air ketuban pon cukup