Bersalin di GH (HSA Jb)

hi ade tak yg dr Jb tahu boleh suami masuk dlm labour room masa bersalin tak? Setakat bulan Julai 2022 ni?

6 Balas

Suami x blh masuk dkt labour room buat masa ni sbb sempit sgt huhu, kang berlaga punggung nanti. Serius sbb ruang terhad sikit, die guna bangunan lama belah belakang atas sana. Labour room yg sebelum ni under renovation. Tapi dkt ward boleh masuk waktu melawat sahaja.

2 minggu lepas saya ada ke HSA Jb, suami tak dibenarkan masuk ke labour room. sekarang bersalin pun dekat bangunan lama atas bukit

2y ago

lpas bsalin suami blh msuk x sis utk azankn baby?

Jika tiada jawapan lagi, boleh call terus HSA JB. Tanya prosedur.

hsa x boleh ruang sempit n semput.. hsi boleh

xblh..government mmng xblh...

due bila yerr?