Due date 1/8/2022

Ade tak mommy2 yg due date 1/8/22 or dekat2 edd tu yg dah bersalin? Sy skrg 38w4d msih menunggu xde tanda apa2 lagi.. hehe.. risau sbb anak 1st agak2 mmg lewat ye? #bantusharing #firstbaby #firstmom

2 Balas

Normal anak first sebab takde laluan lagi hehe sy anak first dengan second dua-dua overdue

2y ago

Hehe yeke sis.. tu laa hari2 menunggu kalau2 ade tanda sbb ade org wlpn anak 1st dlm 37-38w da bsalin heee.. btw thanks sis sudi share ur experience 😘