nevoursee due buln 10

Ade tak Ibu2 yang rse nevourse lain mcm wlaupun due buln 10 pejam celik je da nak kluar bby..smoga urusan kita di permudhkn aamin. #First_Baby

29 Balas

saya 5/10 tp selalu pujuk baby mintak kluar awal Klau boleh nk bln 9 sbb abg dia bln 8 dan 10 jd Klau boleh nk yg si adk nye bln 9, semoga Allah permudahkan segala urusan kita yg mommy semua.. Aamiin

sy due 25.10,sllnya akn brnk awl dr jangka...sy ad gdm,doc pantau pembesaran ank sy,dlu berat ank sy 4.6kg brnk normal (shoulder distochia) klau baby bsr trpksa ceaser....

2y ago

sama due jugak ni.bese awal jgak tu..

sy 25/10 sis... lg 3 bulan jer kan... mcm2 perasaan ada.. semoga dipermudahkan urusan kita semua ye.. aamiinn... 😊

2y ago

semoga dipermudahkan sis.. 😊

ye sama saya...walaupun anak ketiga...macam2 bayang...teringat step2 masa sebelum bersalin tu.huhu..semoga kita semua dipermudahkan urusan ya..

Saya edd 28 okt. Baby 1st. Hihi tp nk enjoy moment skrg . Sy terpaling suke rs gerakan baby dlm perot. Seronok sgt perasaan sy hahahah

18/10 rasa excited nak jumpa baby.. mommy2 smue dh lengkap ke barang2 kperluan baby😍 kita baru 80% still loading

sy 28.10. sy xsbr nk brnk sbb xselsa sgt2 . hri2 rse murung nk ngs sbb perut xselesa. kalau blh sy nk brnk awl 🥲

2y ago

🥲🥲kan .. kemain lme nk tnggu bulan ke bln

Saya 4/10 . Ya allah nervous sangat dengan tak packing lagi barang baby , semua tak ready lagi 🥲

sy due 12/10 anak first ..hrp kita smua sma2 slmt bersalin dan dipermudahkan segala urusan

saya 4.10 mcm cpt sgt nk beranak.. suka dgn moment2 pregnnt smua minta mesti dpt.. 🥰