Berpantang

Ade sesiapa pernah kena waktu berpantang bila setiap kali nk bagun tu terasa bwh perut kite ni pedih dan mcm jatuh kebawah? Saya baru lepas berurut #seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Ada juga mengalami masa berpantang tahun lepas, bidan kata sbb rahim mengecut, kena keep on bertungku pagi & malam. Tp bab buang air kecil pedih tu tak pasti, kne tanya lebih pakar 😊

3y ago

InshaAllah tq☺️

rasa ngilu tak ? kalau rasa ngilu tu bermaksud rahim nak mengecut

3y ago

Ouhh ptotla pedih, pedihnye baru terasa

rahim nak mngecut