eczema

Ade sesiapa boleh suggest susu or cream utk hilgkn or reduce eczema? Before ni guna frisolac eczema naek merah2 je..then tuka lactogen sbb area rumah ssh nk dpt frisolac. Bby mcm gatal pulk.

2 Balas

Anak sy eczema since lahir.2bln bru sy start bg fm.tu pun campur dgn susu bdn jgak la.fm sy bg susu dutchlady je.ok je anak minum tp sy pakaian dye,sabun smua asing.bj basuh pki tgn,spin je pki mesin.sabun pki cetaphil.da 6bln diet pmakanan sy jaga.nk elak jd makin trok

4y ago

Cuba elakkan sabun mandi hatta sabun basuh bajunya yg ada "anti-bacterial" agent. Bahan tu antara yg trigger eczema