Luka bersalin

Hi ade sesiapa ade experience pakai hydrocyn aqua gel ? Ok ke x yer? #hydrocynaquagel #lukabersalin

2 Balas

sy ank sulong beli ubat ni kat farmasi..xpedih lansung..luka cepat tertutp..bersalin ank kedua ad luka sikit pkai ubat ni jgal cepat membaik..bersalin normal or czer memg elok sgat ubat nim..sy xpkai yg hospital punya ubat kuning tu pedih..ubat ni utk luka excident pun sesuai sgt..semua jenis luka la

sy pkai utk czer, ok. cuma susah nk cari kt farmasi..kena beli online.