Pengalaman bersalin di HUSM

Ade sapa pernah bersalin di husm kubang kerian tak? Bole sharekan pengalaman? Mne lg better. Hrpz atau husm? Hosp swasta sy x mampu. Huhu #ingintahu #firstbaby

2 Balas

lambat sikit jawab . mungkin boleh tolong ibu² yg lain. HUSM KUBANG KERIAN, sy lahirkan baby sulong secara episiotomy tanpa komplikasi. masuk ward 4/9/2022 . 05/09/2022 bersalin 10.55mlm. pukul 3ptg 06/09/2022 discaj. total semua rm220.50.

bagi pendapat saya . hrpz la sis ..murah sikit berbanding husm . husm utk bersalin normal ada dlm 200 lebih .. tpi bergantung kt sis plak la