Bayi batuk dan selsema

Ade ke sape2 kat sini yang da ade baby 1 bulan batuk &selsema? Sbb satu kluarga kena skrg. Apa mommy buat ye? Huhu #firstmom #firstbaby

2 Balas

Hai mommy. Bawa anak pergi klinik. Mandikan anak dengan air suam tapi jangan mandikan awal sangat. Pukul 10/11 am okay la tu. Kena pastikan rumah tak banyak habuk, pengudaraan pun okay. Kerap sembur hidung anak dengan sterimar dan sedut hingus dengan nasal aspirator

bawak pergi klinik