sharing dong bunda

Adakah disini yg umur kandungannya 25minggu? Sharing doong bunda lg ngerasain apaa nih terus keluhan yg bunda alami apaa..

1 Tanggapan

Sya pas hari ini genep 25week bun. Sya lg ngrsain gerak utun yg makin ksni mkin aktif & kenceng nendangnya kdg smp bkin kaget😂 & sya jg mulai ngrasain sakit pinggang sm punggung bun kya ps hamil muda. Cm ya kdang² aja sakitnya😊

5y ago

Klo sya tndangan kcil di bawah puser cm sbntr bun. Pas masuk 22week udh mulai agak knceng bun. Gk mau diem dia aktif bngt😇 kdg miss v smp nyut²an😂😂