Mengurus anak

Adakah bunda2 disini yg mengurus 2 anak dgn jarak berdekatan tanpa bantuan art atau ortu? Sharing dong bun, saya lagi hamil anak ke 2 dgn usia kehamilan 7 bulan dan si kakak baru umur 13 bulan #bantusharing #pleasehelp

1 Tanggapan

saya mengurus anak 3 bun sendiri tanpa art atau ortu anak per 1 10th ke 2 9 th ke 3 2th dan alhamdulillah ini lg hamil anak ke 4 usia 5minggu.. yg penting ikhlas insyaallah di mudahkan semuanyaa..