Boleh share

Adakah yg pernah minum jus mamariam n berkesan naikan hb? #seriusnanya #firstmom

2 Balas

nak naikkan hb bykkan makan daging, bayam merah, jambu batu, buah naga. tu antara makanan tinggi zat besi. sambil tu makan ubat tambah darah yg kk bekalkan. nak lg berkesan, makan ubat tu dgn air lemon/limau nipis tanpa gula. jus2 produk ada di pasaran ni tinggi gula & takda khasiat mana pun. baik makan real food.

setahu saya ramai ibu2 komplen lepas amalkan , dorang lekat gdm