Curious.

Adakah waktu subur seorang wanita boleh dilihat melalui cecair seperti putih telur itu? Bagaimana jika tiada cairan. Adakah itu tanda tidak subur?

1 Balas

kalau x silap, masa bersama tu, air yg keluar tu tengok samade pekat atau tidak.. kalau pekat, kalau x silap, tgh subur..

4y ago

Ouh yeke. Sbb sy ade kemusykilan. Kalrau time waktu subur, kalau jenis takde keluar cairan, mcm bila nk kencing ke ape semua tu. Kan boleh nampak cairan kat pantyliner or panties. Tu mcm mne pulak ye? Adakah masih subur jugak?