Momy nk tanya nii

Adakah sy hamil .. saya comfiuss nii .. naik kabur2 yg t tuu , sy first try ni .

Momy nk tanya nii
2 Balas

sis Same MCM sy upt samar Sebb lg 2 hari due period tp period x DTG pn...sy g klinik buat upt terang plk klinik pnye...check darah positif pregnant 4week 1day dktr x suggest scan Sebb terlalu awal repeat 2week plk nnt scan

nt selang 2 hari test lg. kalo nampak line mkin teranh dari ari ni punya line insha'Allah ada la tu