Saya confused adakah +ve or -ve preg?

Adakah perlu utk saya buat ujian sekli lgi? Dlm smggu lagi atau sebaliknya?.

Saya confused adakah +ve or -ve preg?
7 Balas

Repeat esok pun dah boleh. Saya pun macam ni dulu. Mula ii satu line kabur lepastu test esok, dua dua line pekat. And nak better result, test pagi pagi air kencing first tu.

4mo ago

baik sis... sy knfius bila mcm tu

repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. boleh test guna upt yg berbeza. mcm dip&tell

4mo ago

nnt sy cr yg clear blue

Cuba sis beli clear blue digital boleh tgok brpa week skali

4mo ago

nnt mlm ni sy sruh husb cari.. sy jd knfius

line yg lg 1 tu naik dlm masa 5-10min ke?

4mo ago

ye.. try lg skali..

Positive.. Tahniah puan

4mo ago

Cuba test skali lagi wak

positive

4mo ago

Nampak je..biasanya kalau awal2 pregnant mmg satu line pudar

positive

4mo ago

still sy knfius sis.. tp nk try lg..