OPK +ve atau -ve? Hi semua! Hari ni saya CD17 dan saya buat opk 3 kali, pada jam 11am, 3pm & 11.30pm

Adakah OPK saya sudah +ve? Tq ya #pleasehelp #ingintahu

OPK +ve atau -ve? Hi semua! Hari ni saya CD17 dan saya buat opk 3 kali, pada jam 11am, 3pm & 11.30pm
3 Balas

Sudah positive, esoknya pon kekalkan 3 kali check, warna jadi -ve tu maksudnya dh ovulated

2y ago

baik terima kasih Puan.. saya ragu2 sebab belum pernah jumpa peak colour yang Test line lagi terang dari Control line. 😄

Ug bawah skali dh ve tu. Moga ada rezeki ye sis

2y ago

baik terima kasih ya.. Aamiin Ya Rabb 🤲

ya