Ibu yg keliru😂

Adakah normal sy preg tetapi tidak mengalami apa² alahan dari awl kehamilan smpai skrg .

6 Balas

normal saya first pregnant pun takda alahan tapi dah gugur. second pregnant pun takda alahan sangat. enjoy je tapi overthinking juga betul ke pregnant. but sekarang dah 18w alhamdulillah

2w ago

haaa kann ,.. dh lah perut tak nmpak apa smua alahan pun tak daaa ,.. jadi trfikir betul kerr sy preg niee??😂😂

Normal je. Sy ank kedua xde apa2 alahan. Ank ke3 lembik kene alahan hehe

tu bonus tuu 😄 normal je sis..

2w ago

pelek jerr rasa ,. sbb ank first alahan + craving + moody bukan main lagik ini mcm biasa jakk ,dgn perut tak nmpak ,... tu trfikir normal kerr gini ,.. 😂😂

Normal sis😊

normal