Normal ke kalau celah kelengkang sakit setiap kali nak tukar posisi tidur

Adakah normal kalau celah kelengkang sakit , setiap kali saya nak pusing mengiring , kelengkang dan bawah perut saya mesti sakitt , saya dah 25weeks , dan ini anak yang pertama #ingintahu

1 Balas

Saya rasa normal sebab saya pun tengah mengalaminya. Dulu anak 1st 30w+ baru rasa camni. Kalini awal pula😅 Semoga dipermudahkan urusan puan🌹