Kickers baby

adakah normal bayi kurang menendang pada kandungan umur 21 ?

2 Balas

Xpasti nk ckp normal ke x..kalau risau blh pi scan tgk keadaan bby..kdg bby bergerak je cuma kita xperasan..lgpon blm start kira kick..klau dh start kira kick, bby kurng gerak dr 10x..yg tu patot risau kena pi hospital terus..21w ni kick pon xberapa kuat..tkut xperasan..pendapat sy la, sbb wktu sy dlm 21w cmtu

sy pon 2hri ni rse mcm bby kurng tendang. sblm² ni rasa. normal ke ye?sy risau jgk. sy 21mnggu5hri

2w ago

takut baby merajuk .. mcm sy last week langsg tk cramp atau kick .. mahgrib baru perasan mcm kosong .. kejut pun tkde react .. selalu elok je dia reaction . ayahnye balik terus ajk beli icecream .. Alhamdulillah bergerak hahahha