Bayi di laluan

Adakah normal, 31weeks kepala bayi di laluan? Saya pergi scan 5D semalam, Dr bagitau kepala di laluan dah then harini saya cuak. Adakah sebab saya balik kerja banyak berjalan, saya naik bas dan lrt balik kerja. Berat baby dah 2kg, saya & suami pjj. Saya berjalan pun dr cakap macam orang tak mengandung, perut saya besar tapi saya jalan pantas. Aaaa cuak nya. #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

Bayi di laluanGIF
1 Balas

smela sy 31w jgk tp bhye jgk kalau bnyk brjalan. mcm sy smlm sy brcuti kt kg sy ganu 1 smnggu lebih. kebtulan sy bnyk buat kerja .. lpstu ttbe skit bwh perut and kuar air jernih tkde lendir tkde keputihan. ble tnye nurse kk dy ckp tkt air ketuban bocor . so dy suruh sy prgi hospital utk check tp sy xprgi .. sbb 1 kali je keluar .. time sy skit bwh perut tu rse cm ad bnde nk keluar ... sis hti2 risau jd cm sy. panik tkt baby kuar awl sgt dari tarikh due .

2y ago

smela sy due akhir bln 10 jgk . 28.10 😅