Pertanyaan

Adakah membahaya bila ada keluar darah masa hamil anak 6minggu

6 Balas

Keluar darah tu bahaya sis.. Sy masa hamil 6 weeks pun bleeding last2 gugur. Sis kene gi jmpe doctor byk kan bedrest

Banyak ke sikit, better direct g jumpa doctor puan. Kita tak tahu keadaan baby dalam tu macam mana.

sye baru hamil semlm baru keluar darah tiba je keluar darah ...okk x keluar darah masa hamil nie

sila prgi hspital..nnti doktor akn check..n doktar akn bg ubt kuat kan rahim

Bahaya Sis, blh keguguran. Apa2 pun gi klinik cek. Byak berdoa

Bahaya, threatened miscarriage