Cirit birit first frimester

Ada yg tgh alami tak 🥹 Perut selalu rasa kembung kadang kadang cirit. Saya baru 6w...

5 Balas

sama lah, perut sntiasa kembung jdi mcm banyak angin sampai tk selesa satu bdn. kalau mkn lambat pun cpt kmbung, cuba pkai stokin, kurang sikit kot angin.

saya pun sama , perut kembung . seharian perut tak selesa .. kena sapu minyak angin di tapak kaki dan betis baru okay

Saya pun sakit perut. Jd makin susah nk membuang perut jd memulas2. Perut bunyi2 tak selesa sngt 😭

sy 4w.. smlm crit lps mnum ssu anmum ,hrini xberak lgsung le plk 🥴

sama sy tiap2 pagi bgun tido perut slalu kembung.

1y ago

sama. huhu kadang penuh angin badan